Dinții drepți nu sunt doar un factor important în a arăta bine dar și ne asigură o sănătate orală mai bună. Dinții care nu sunt drepți, sunt înghesuiți sau ies din linia normală a arcadelor afectează modul în care o persoană mestecă, vorbește sau zâmbește. Din cauza spațiilor dintre dinți este mult mai greu să te speli pe dinți și, ca urmare, ești mai predispus/ă la carii.

  1. O mai bună igiena orală

Aparatul dentar clasic se pozitionează pe dinți, însa pentru stabilitate, se folosesc mai multe tipuri de atașamante, precum benzi de cauciuc sau alte legături din metal în care poate ramane mâncare, și care te pot impiedica să iți perii corect dinții sau să folosesti ață dentară. O igienă orala superficială poate avea ca efecte secundare deteriorarea smalțului dinților si o respirație urât mirositoare.

Aparatul Invisalign se indepartează cu ușurintă și permite atât un periaj normal cât si folosirea aței dentare. Iar o igiena orală temeinică contribuie la păstrarea esteticii dentare pe perioada tratamentului ortodontic.

  1. Invisalign este mai confortabil de purtat

 Oricine a trecut prin această experiență știe că aparatul dentar clasic este ușor inconfortabil. Dincolo de durerea resimțită în procesul natural de indreptare a dintilor, vei simți firele și laturile ascuțite ale firelor.

Aparatul Invisalign nu este făcut din metal/ceramică, iar marginile sunt netede, din plastic, și nu afectează țesuturile bucale.

  1. Timpul de tratament

 Fiecare caz este diferit, dar s-a constatat că aparatul Invisalign oferă rezultate mai rapide decât aparatele dentare tradiționale. Aceatea sunt purtate de obicei în jur de doi ani. Cu Invisalign, procesul ortodontic este diferit, iar perioada tratamentului este determinată gradual, în funcție de numărul de gutiere care trebuie purtate pentru a-ți alinia dinții în pozitia corectă. Durata tratamentului poate varia, în medie, de la patru luni până la un an.

  1. Beneficiu estetic

 Când porți aparatul Invisalign, gutierele menite să îți indrepte dinții sunt practic invizibile, iar asta e o veste bună pentru persoanele care nu vor un gen de atenție nedorită la adresa zâmbetului lor. Din punct de vedere estetic, aparatul Invisalign este opțiunea ideală!

  1. Libertatea de a mânca

Dacă Invisalign trebuie purtat maxim 22 de ore pe zi, asta înseamna că îți rămâne suficient timp să iei masa fara să ai grija aparatului dentar. Și, spre deosebire de aparatul tradițional de corectare a danturii, cu Invisalign te poți bucura în continuare de fructe, floricele, porumb… sau chiar jeleuri. Orice poftești!

Un zâmbet
schimbă totul.

Un pas simplu
către un zâmbet
nou